Zapraszamy na 1-sze urodziny squatu Carandiru (C-10) w Krakowie
sprawa ewikcji będzie trochę trwała, więc pieniądze z koncertu będą przeznaczone na pomoc Rafałowi Górskiemu, który potrzebuje natychmiastowej pomocy.
Dokładne info tutaj:
http://cia.bzzz.net/konie...orskiego[/size]
ejjj, a nie da rady przeniesc ajks na sobote, pliiiiiizzzzzzz
zlitujcie sie ludzie nad emigrantka:)
_________________ dla ludzi starych - Waltz,
dla ludzi wiary - Waltz,
nasz prezydencki walc
niepowtarzalny walc, bialoczerwony walc
Hanna Gronkiewicz - Waltz
Kurwa, Kraków dużym miastem jest, mam szukać po omacku? Nigdzie w necie nie ma informacji na temat adresu skłotu. Ten temat został założony, żeby kogoś na imprezę zaprosić czy tylko pochwalić się, że ma ona miejsce?
INFO ZWIĄZENE Z MIEJSCEM POJAWI SIĘ TROSZKĘ PÓŹNIEJ
czytaj ze zrozumieniem!
_________________ dla ludzi starych - Waltz,
dla ludzi wiary - Waltz,
nasz prezydencki walc
niepowtarzalny walc, bialoczerwony walc
Hanna Gronkiewicz - Waltz
Zajrzałem na forum by sprawdzić czy nie ma informacji dotyczących czegoś zupełnie innego, a tutaj takie wiadomości (bardzo pomyślne).
25.09 robię coś zupełnie innego, nie wiem co się z tego urodzi:
Bynajmniej nie reklamuje, nie robię konkurencji, tylko pytam czy po szopce związanej z tramwajem mógłbym zajrzeć na wasze party?
http://dwaaprzezsiedem.blogspot.com/ - na blogu zapis przygotowań, na blogu znaczna część maila który własnie dostałem i ktory skłonił mnie by tutaj zajrzeć - "Budynki i słowa nie mogą być puste"
Cytat:
(podaj dalej, byle ostrożnie)
Należę do pokolenia WEB2.0 (generuję dużo zawartości i porozumiewam się przez sieć), jeżeli dostanę jasny sygnał że mam usunąć to usunę, ale chciałbym żeby zostało.
FREE PARTY IS NOT A CRIME
EDIT:
Ostatnio zmieniony przez stefna 2009-09-13, 14:35, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum