Krakowskie Forum Hard Core Punk Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
WOLNY ??? TYBET - POMÓŻ
Autor Wiadomość
askatu77
KN ultras

Wysłany: 2008-04-16, 10:02   

- To Włocławek, tu nowy sklep jest sensacją - mówią dwie intensywnie umalowane studentki miejscowej uczelni. - Jak McDonalda otwierali, to kolejka po pierwszego cheeseburgera stała od trzeciej w nocy, chi, chi, chi.

- Przyszłyście coś kupić czy pooglądać?

- Na razie oblukamy, potem zobaczymy, podobno są ładne okulary ciemne.

- A co z biciem mnichów?

- Z Tajwanu?

- Nie... z Tybetu.

- My się słabo w chińskich sprawach łapiemy, bo studiujemy europeistykę obie.
:-|

steffano
pain'n'roll

Wysłany: 2008-04-16, 10:04   

faking szit :-(

Insurgent

Wysłany: 2008-04-26, 12:57   

a ja np jako anarchista pierdole jęczenie do władzy żeby zajęła stanowisko , itd. Co może rząd rp uczynić? może np razem ze stanami zbombardować chiny? Nawet gdyby było to realne, to gorzej dla wszystkich Po za tym jak miałby ogólnie w zamyśle głow sterujących ''zachodnimi demokracjami ''wyglądać wolny tybet? kolejny wasal imperialnego usa w formie kapitalistycznej, czy też może teokratyczne pąństwo mnichów i arystokracji? liczycie na to że stany wraz z ue tak strasznie przejmują sie losem bitych ludzi i naprawde chca aby sami mogli zadecydować o formie swojej wolność, he he? i wcale niepopieram tutaj tego totalitarnego reżimu chinskej republiki ludowej, a przeciwnie myśle że powinna jak najbardziej wybuchnąć tam totalna rewolta i rozdupienie całego aparatu władzy w pizduuu to by było to. sam bym sie chetnie przyłączył do czegoś takiego

Pan Edward 666
ElvisFuckin'Christ!

Wysłany: 2008-04-27, 14:02   

Insurgent napisał/a:
a ja np jako anarchista pierdole jęczenie do władzy żeby zajęła stanowisko , itd. Co może rząd rp uczynić? może np razem ze stanami zbombardować chiny? Nawet gdyby było to realne, to gorzej dla wszystkich Po za tym jak miałby ogólnie w zamyśle głow sterujących ''zachodnimi demokracjami ''wyglądać wolny tybet? kolejny wasal imperialnego usa w formie kapitalistycznej, czy też może teokratyczne pąństwo mnichów i arystokracji? liczycie na to że stany wraz z ue tak strasznie przejmują sie losem bitych ludzi i naprawde chca aby sami mogli zadecydować o formie swojej wolność, he he? i wcale niepopieram tutaj tego totalitarnego reżimu chinskej republiki ludowej, a przeciwnie myśle że powinna jak najbardziej wybuchnąć tam totalna rewolta i rozdupienie całego aparatu władzy w pizduuu to by było to. sam bym sie chetnie przyłączył do czegoś takiego

666% prawdy

askatu77
KN ultras

Wysłany: 2008-04-27, 18:57   

Rzeczywistosc nie jest czarno-biala. Nie wszyscy mysla idnetycznie i nie dla kazdego wolnosc znaczy to samo. Dla jednych to bedzie adopcja dzieci przez pary jednej plci, dla innych zakup telewizora okreslonej marki w supermarkecie, a dla innych mozliwosc wyrazenia sprzeciwu w dowolnej formie. Nie mnie to oceniac. Ja wiem tyle, ze zanim te rewolucje kolega rozpocznie, to przypominam o nieuregulowanej sprawie w KN....

Insurgent

Wysłany: 2008-04-28, 09:15   

spoko , przed rewolucją to zrobie tzn dzisiaj przed filmem , miałem 2 dni temu ale se noge rozwaliłem, jak to często mam, wszystkich poirytowanych za zwłoke przepraszam.
Co do wolności , to skoro może być nią dla jednego zakup marki nowego tv, to w takim razie dla drugiego może to być radosna praca na roli ku rozwojowi permanentnej rewolucji :-D

l.embe

Wysłany: 2008-04-29, 13:05   

Insurgent napisał/a:
myśle że powinna jak najbardziej wybuchnąć tam totalna rewolta i rozdupienie całego aparatu władzy w pizduuu to by było to. sam bym sie chetnie przyłączył do czegoś takiego

też bym się przyłączył, w sumie to nigdy nie zabiłem człowieka, pewnie jest to bardzo przyjemne

Insurgent

Wysłany: 2008-04-30, 08:29   

nie dworuj, już tak kolego, bo kto wie czy sam byś kamieniami niewyszedł ciskać,jak by cie tak dusili jak tych chinach

Odpowiedz do tematu